Set de Machiaj Fraulein38 Mix & Go Make-up Kit

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
189,90 RON (TVA inclus) PRP: 390,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iti doresti un set de machiaj Fraulein care sa contina toate elementele de care ai nevoie pentru a-ti pune in evidenta trasaturile ? Setul de Machiaj Mix & Go Make-up Kit te ajuta sa realizezi un look complet avand toate produsele de machiaj necesare.

Acesta set pentru machiaj Fraulein contine:

- Trusa Machiaj Multifunctionala 177 culori cu blush, pudra si ruj Fraulein38 Mix & Go. Aceasta trusa este formata din 98 de culori mate si sidefate in proportii egale, cu nuante ce variaza de la subtil la intens, pentru a te ajuta sa gasesti machiajul potrivit pentru tine an orice moment al zilei. Totodata, in materie de farduri ai la dispozitie 21 de farduri de ochi cremos, cu consistenta de gel, ce iti va oferi posibilitati infinite în realizarea machiajului!
In ajutorul minunatelor culori vin 3 nuante diferite de pudra si blush, potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor, 35 culori de ruj si gloss, 14 nuante de concealer si corector si pudra de sprancene in 6 nuante
Caseta eleganta in care sunt dispuse fardurile va oferi o nota chic colectiei tale de machiaj, avand oglinda incorporata, 6 aplicatoare duble de fard cu buretei, 3 pensule pentru aplicarea rujului / glossului si o pensula pentru pudra sau blush!

- Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Black Extravaganza. Gama Fraulein38 Black Extravaganza contine pensule variate, aranjate într-un etui cilindric Practic şi elegant, de culoare neagra. Pentru un plus de stil, pensulele dispun de manere din lemn lacuit negru si inele de prindere cromate cu finisaj negru !
Pensulele sunt in numar de 12: pensula de pudra, pensula de stippling (folosita atat pentru produsele cremoase, lichide cat si cele compacte si pulbere), pensula taiata in unghi pentru blush sau bronzer, pensula plata din peri sintetici pentru fond de ten (lichid sau cremos), o pensula de blending din peri moi, inca o pensula asemanatoare dar taiata in unghi, una pentru eyeliner / sprancene din peri sintetici, o pensula moale pentru aplicarea fardului, una de accent, o pensula pentru ruj, una dreapta si una pentru aplicarea eyeliner-ului gel. Este foarte important ca setul de machiaj Fraulein este format atat din pensule din peri naturali cat si din pensule din peri sintetici, formula ideala pentru a obtine cele mai bine rezultate.

- Eyeliner Gel rezistent la transfer Long Wear 2 culori + 2 pensule

- Rimel Extra Volum si Alungire - Mascara Lash Explosion

- Fond de Ten cu SPF 15 High Definition Waterproof 30 ml - culoare la alegere

- Primer machiaj pentru matifiere - Wake Up Primer Shine Control

- Buretel Cosmetic Special


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review