Set de Machiaj Fraulein38 Miss Sophie

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
129,90 RON (TVA inclus) PRP: 350,00 RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Îţi doreşti un set de machiaj care să te scoată din anonimat printr-o reverie de  nuanţe şi un set de pensule de top?

Avem solutia: noul Set de Machiaj, format din urmatoarele produse cosmetice:


- Trusa Machiaj Multifunctionala 130 culori cu blush, pudra, concealer, eyeliner si ruj Miss Rose Professional Make-Up Palette este secretul  machiajului perfect in orice moment al zilei. Bucura-te de cele 90 de farduri mate si sidefate, incorporate discret in cele doua palete laterale. Formulele au texturi fine, nu se strang la baza pliului pleoapei si rezista intreaga zi.

 Blush-ul este dispus in patru nuante ce vor reda prospetimea tenului tau.

 Eyeliner-ul Gel cremos este prezentat in 8 nuante ce pot fi folosite si ca fard de pleoape.

 Gama este completata de cele 12 nuante de rujuri rezistente si gloss cu pigmenti delicati.

 Defineste-ti machiajul cu  12 nuante de concealer ce iti vor contura si mai mult trasaturile fetei.Trusa are un design elegant si practic, compus din trei palete mobile si una fixa, ce te vor ajuta sa o depozitezi in orice loc. Oglinda fixata in partea superioara este de un real ajutor in ritalul de infrumusetare.


- Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Premium Edition sunt destinate executarii unui machiaj ca la carte. Pensulele sunt create sa se adapteze oricarui tip de produs cosmetic (farduri, pudra, blush, rujuri), gratie structurii delicate a fibrelor din care sunt confectionate. Un alt plus al  acestui set de pensule profesionale este si periuta pentru sprancene, care ajuta la identificarea firelor de par care trebuie pensate.

 - Fond de Ten tip BB Cream Waterproof Ever Beauty 8 in 1 are o compozitie lejera, cu un grad de acoperire ridicat si rapid. Hidrateaza fara a fi nevoie de  folosirea unei creme inainte de a fi aplicat pe piele. Nu incarca tenul si rezista pe tot parcursul zilei. Ridurile fine sau alte mici probleme (acneea, pistrui, puncte negre, roseata) sunt reduse vizibil. Tenul tau va castiga stralucire in fiecare zi. Culoare la alegere!

Eyeliner Gel in 2 culori cu 2 pensule de aplicare este cea mai importanta descoperie in materie de eyeliner, prin rezistenta, aplicare rapida si nuanta intens pigmentata. Periuta subtire ajuta la o trasare corecta si precisa.

Buretelul Cosmetic un produs ideal pentru a obtine o aplicare uniforma a pudrei si a fondului de ten.



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review