Set de Machiaj Fraulein38 Joyful Make-up + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
129,90 RON (TVA inclus) PRP: 295,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Obtine un look complet si de invidiat numai cu setul de machiaj Fraulein38 Joyful Make-Up! Pachetul iti va aduce cele mai dorite farduri de ochi in culori electrizante dar si nude impreuna cu un set profesional de pensule machiaj si alte minunatii.

Set de Machiaj Fraulein38 cuprinde:

- Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Jelly Matte contine culori electrizante cu pauze de nuante de nude pentru toate gusturile.Te va ajuta sa gasesti machiajul potrivit pentru tine în orice moment al zilei!
- Set 24 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black vine cu manere din lemn lacuit de culoare neagra si borseta pentru transport, depozitare.
- Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil - iti ofera acces la 10 nuante hipnotizante de rosu pe care le poti combina pentru a obtine rezultate unice si fabuloase.

CADOU - Buretel Cosmetic special pentru aplicarea fondului de ten sau a corectorului
CADOU - Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV

Adauga in cos Set de Machiaj Fraulein38 Joyful Make-up si vei primi in cel mai scurt timp posibil o colectie impresionanta de cosmetice care sigur va ajunge favorita ta!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review