Set de Machiaj Fraulein38 Freestyle Make-up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
99,90 RON (TVA inclus) PRP: 195,00 RON
48
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Vrei ca fiecare machiaj realizat sa se ridice la standard profesionale ? Prin intermediul Setului de Machiaj Fraulein38 Freestyle Make-up vei reusi sa executi un machiaj de exceptie chiar la tine acasa !

Pachetul contine:

 - Trusa Machiaj Profesionala Fraulein38 cu 78 de Culori Beauty in a Box cu oglinda incorporata si 8 aplicatoare duble cu buretel defineste stilul prin calitatea gamei profesionale  de la Fraulein38. Cutia este eleganta si foarte practica, divizata in doua palete bine proportionate, cu nuante diverse, cu un sidef delicat, oferind posibilitatea combinarii mai multor culori. Profita si tu de avantajele trusei de farduri profesionale si vei obtine mereu un look trendy.

- Ceas Dama Vintage Style tip bratara - Red Bow intruchipeaza pasiunea si eleganta feminina, potrivit oricarei tinute. Cadranul auriu este incrustat cu pietre cu stralucire de cristal. Cureaua ceasului tip bratara, completeaza design-ul unic al accesoriului.

 - Eyeliner Gel in 2 culori cu 2 pensule de aplicare este un produs destinat machiajului ochilor. Particularitatile produsului sunt rezistenta si fluiditatea delicata. Periuta de aplicare a gelului eyeliner, contureaza cu precizie pleoapa superioara. Descopera secretul seductiei!

 - Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV isi va pune amprenta pe chipul tau, intr-o maniera profesionista. Periuta are peri fini ce curbeaza frumos  genele. Da farmec ochilor tai, cu rimelul pentru volum si alungire, cu factor de protectie impotriva radiatiilor.

- Buretel Cosmetic face minuni in ritualul tau zilnic de frumusete.

ATENTIE ! Suportul pe care este asezat ceasul NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review