Set de Machiaj Fraulein38 Charming Matte Look + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
97,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de Machiaj Fraulein38 Charming Matte Look este recomandat de expertul în frumusețe PensuleMachiaj pentru un look perfect și fresh. Doreşti să obţii intensitatea culorilor de machiaj din pictorialele revistelor de fashion? Nu mai sta pe gânduri şi fă-ţi cadou setul de machiaj Charming Matte Look!

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri 88 culori mate Fraulein38 Retro Love, cu nuanțe ce variază de la subtil la intens, pentru a te ajuta să găsești machiajul potrivit pentru tine în orice moment al zilei.
  • Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black realizate din puf foarte fin, cu mâner din lemn lăcuit negru și inele de prindere cromate cu finisaj argintiu. Borseta din piele ecologică pregătește oricând pensulele machiaj pentru transport și depozitare.


CADOU: Trusa Blush My Secret Color - #05 Peach Illusion - pudra de obraz este elegant așezată într-o trusă compactă cu oglindă pentru a-ți retușa machiajul oriunde te-ai afla.

CADOU: Rimel Music Flower Waterproof - Lash Curling 3D Mascara - un rimel rezistent la apă, îți va îmbrăca fiecare geană în culoare neagră intensă.


Caseta elegantă în care sunt dispuse fardurile, precum și borseta din piele ecologică în care vin depozitate pensulele vor oferi o notă chic colecţiei tale de machiaj fără a răpi din calitățile practice ale produselor.

Fii o adevărată fashionistă şi achiziţionează acum Setul de Machiaj Fraulein38 Charming Matte Look!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review