Set de Machiaj Fraulein38 Charming Girl + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
139,90 RON (TVA inclus) PRP: 300,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Alege Set de Machiaj Fraulein38 Charming Girl pentru un look complet si de invidiat pentru orice moment sau eveniment important din viata ta! Contine o multime de farduri fermecatoare si pensule machiaj impreuna cu multe cadouri complementare. 

Setul de machiaj Fraulein cuprinde:

- Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Jelly Matte ultra-pigmentata, care se potrivesc perfect pentru o privire seducatoare si spectaculoasa. Imbogatit cu ingrediente hidratante, este realizat din perle care ofera o stralucire radianta. Paleta iti ofera o serie de nuante si finisaje ultra-pigmentate.

Contine o formula inovatoare, neteda, matasoasa la atingere astfel incat fiecare culoare este bine definita si evidentiata. Trusa de machiaj contine nuante esentiale care intensifica instantaneu posibilitatile de machiaj.

- Set 32 pensule machiaj profesionale Fraulein38 Studio Black include toate pensulele esentiale pentru realizarea unui machiaj profesional perfect. Pensulele sunt realizate din par natural si fibre sintetice, perfecte atat pentru aplicarea produselor cosmetice sub forma de pulbere, crema, fard de ochi.

Setul contine 32 de pensule profesionale realizate din materiale de calitate perfecte pentru aplicarea, umbrirea si amestecarea produselor. Design-ul acestor pensule este interesant si practic in acelasi timp, iar manerul realizat dintr-un lemn de calitate, lacuit.

- Trusa de concealer Meis - alege concealer-ul pentru o acoperire perfecta si completa. Are o textura cremoasa, ultra-usoara care nu incarca. Elimina imperfectiunile netezind aspectul pielii cu un finisaj moale, mat si natural. 

Obtine o corectie de inalta performanta cu estompare neteda a focalizarii. Concealerul ascunde instantaneu cearcanele, roseata, petele nedorite si acneea, lasand un aspect natural.

Este imbogatit cu ingrediente pentru ingrijirea a pielii, cum ar fi peptidele care stimuleaza colagenul si acidul hialuronic. Ele reduc aparitia ridurilor si a porilor, ajutand pielea sa arate impecabil.  

CADOU - Trusa 6 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil.

CADOU - Buretel Cosmetic special pentru aplicarea fondului de ten sau a corectorului cu o precizie nemaipomenita.

Adauga in cos Set de Machiaj Fraulein38 Charming Girl si lasa-te fermecata de o colectie unica de machiaj pentru ochi, ten si buze!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review