Set de Machiaj Fraulein38 Charming Colors + CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) PRP: 320,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Nou! Alege Setul de Machiaj Fraulein38 Charming Colors pentru un make-up original si fabulos in fiecare zi! Expertii in frumusete au adunat in acelasi set farduri surprinzatoare de ochi cat si pensule profesionale de machiaj.

Setul este format din urmatoarele produse:

- Trusa farduri 168 culori mate si sidefate Fraulein38 Sweet Dreams sunt foarte utile in obtinerea unui look natural sau dramatic. Nuantele potenteaza culoarea ochilor fara a incarca pleoapele, ajutand la crearea unui machiaj lejer de zi sau mai sofisticat de seara. Odata aplicate, fardurile rezista si nu se strang. Exerseaza-ti capacitatile artistice cu trusa de machiaj Fraulein38!

- Set 32 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black, cu manere din lemn lacuit de culoare neagra si borseta pentru transport. Este cea mai valoroasa achizitie din colectia ta! Modelele variate te ajuta sa aplici usor orice tip de fard sau pudra. Setul de pensule este incorporat intr-o husa eleganta, pentru a le pastra intacte.

- Corector, Anticearcan, Concealer 15 culori Fraulein38 3D Radiance este aliatul tenului tau, in orice situatie te-ai afla. Formulele sunt proportionate echilibrat si armonios, intr-o trusa eleganta, care poate fi luata si in geanta. Cosurile, cearcanele sau roseata pielii vor disparea in cateva secunde, prin aplicarea corectorului

CADOU - Ruj Hidratant - nu usuca buzele si are o formula rezistenta de-a lungul intregii zile. Rujurile sunt arma secreta in realizarea machiajului. Culoarea difera in functie de stocul disponibil!

Alege Set de Machiaj Fraulein38 Charming Colors si bucura-te de libertatea de a crea orice model de machiaj iti propui!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review