Set de Machiaj Fraulein38 Beautiful Days

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
64,90 RON (TVA inclus) PRP: 130,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul de Machiaj Fraulein38 Beautiful Days iti ofera posibilitatea sa-ti realizezi un make-up profesional si spectaculos. Fie ca pleci intr-o vacanta sau iti doresti sa ai mereu la indemana produsele tale preferate de machiaj, 

Setul de machiaj Beautiful Days cuprinde toate produsele de care ai nevoie pentru realizarea unui machiaj de zi sau de seara, natural sau colorat:

- Trusa de Farduri cu 16 culori Sun Seeker iti pune la dispozitie 14 culori neutre si 2 tonuri de roz cu texturi atat mate cat si sidefate de care te poti bucura in voie in fiecare sezon.

- Aplicatorul cosmetic dublu cu buretei asigura o aplicare usoara, iar pigmentarea perfecta a fardurilor promite ca acestea sa ramana pe pleoape timp indelungat. 

- Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 - culoare la alegere - vine frumos ambalat in borseta neagra pentru depozitare si este solutia perfecta pentru un look de revista.

- Trusa de concealer Meis Bronze Seduction contine 6 nuante diferite de corector, potrivit oricarui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tau sa scoata ÃŪn evidenta cat mai mult din frumusetea naturala.

- Rimel / Mascara Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV


- Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil.

Fii mereu pregatita pentru un look de revista si comanda Setul de machiaj Beautiful Days!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review