Set de Machiaj Fraulein38 Angelic Diva

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
97,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul de Machiaj Angelic Diva te ajuta sa realizezi un machiaj spectaculos al ochilor si buzelor ce-ti pun in evidenta trasaturile frumoase!

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa farduri 45 culori mate si sidefate, pudra si blush Fraulein38 Angel Eyes, acestea putand fi folosite indiferent de nuanta pielii sau a ochilor. Aceasta selectie te rasfata cu 40 de farduri de ochi si un total de 5 pudre si blushuri.
  • Set 12 pensule machiaj Animal Print Panther Fraulein38 - sunt realizate din par natural si fibre sintetice, foarte fine. Manerele sunt din din lemn lacuit iar borseta cu imprimeu animal print din piele ecologica este ideala pentru transport si depozitare.
  •  Eyeliner Gel rezistent la transfer Long Wear 2 culori + 2 pensule - te ajuta sa obtii aceeasi precizie cu care folosesti un eyeliner lichid insa cu o culoare mult mai intensa datorita compozitiei de gel. Acest set iti pune la dispozitie 2 culori ce se potrivesc oricarui tip de ten sau ochi: maro si negru.
  • Ruj Hidratant Indelible - culoarea difera in functie de stocul disponibil- rujul rosu va ramane mereu in topul preferintelor femeilor. Pe langa nuanta aprinsa si seducatoare, Indelible iti va hidrata buzele pentru o senzatie placuta de confort.

Adauga in cos Set de Machiaj Fraulein38 Angelic Diva si in scurt timp vei primi o intreaga colectie fabuloasa de machiaje si accesorii pentru ochi si buze!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review