Set de Machiaj Fraulein38 Sun Touch + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
128,90 RON (TVA inclus) PRP: 260,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de Machiaj Fraulein38 Sun Touch incorporeaza toate elementele necesare realizarii unui machiaj reusit si de durata! Aceasta selectie premium de machiaje te incarca cu produse esentiale unui machiaj perfect al ochilor si al buzelor.

Setul pentru machiaj Fraulein38 cuprinde:

- Trusa Machiaj 88 farduri Fraulein38, SUN KISS - colectia de farduri de ochi te hipnotizeaza de la prima vedere datorita culorilor fabuloase de care dispune. Nuantele puternic pigmentate sunt predominant aurii insa nu lipsesc nici fardurile nude, albastre sau de smarald.

- Set profesional 24 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black te rasfata cu peri moi si manere din lemn lacuit de culoare neagra. Setul dispune si de borseta eleganta pentru transport si depozitare.

- Trusa de concealer Meis cu 5 nuante diferite de corector este ideala pentru oricare tip de ten sau culoare a ochilor. Astfel machiajul tau va scoate în evidenta cat mai mult din frumusetea naturala. Atentie, trusa difera in functie de stocul disponibil!

CADOU - Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - Atentie, trusa difera in functie de stocul disponibil!

CADOU - Buretel Cosmetic special

Pentru un machiaj irezistibil al ochilor si buzelor, alege Set de Machiaj Fraulein38 Sun Touch!

ATENTIE! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review