Set Cadou Produse Cosmetice Wonder Woman

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
95,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Set Cadou Produse Cosmetice Wonder Woman 
ceea ce iti trebuie pentru un machiaj reusit si de durata, acest Set Cadou va fi primit cu placere de orice iubitoare de make-up.

Set Cadou Produse Cosmetice Wonder Woman este compus din:

- Trusa Farduri 120 culori Fraulein38, farduri mate si sidefate, in culori vii, este secretul tau pentru un machiaj rezistent. Trusa este impartita in doua palete cromatice, ce cuprind nuante vii, naturale  si tonuri mai inchise, indispensabile in obtinerea unor mixuri de culori unice. Nuantele au aderenta buna, cu o compozitie foarte fina si pigmenti persistenti. Din  colectie nu lipseste nici fardul iluminator pentru ochi. Gama variata va ajuta sa realizati mici trucuri de machiaj. Folositi tonuri deschise pentru a crea efectul optic de marire a ochilor, si nuante mai inchise pentru micsorare si evidentierea privirii. Incearca sa devii profesionist cu trusa de machiaj de la Fraulein.

- Set 12 pensule machiaj
Black Premium Fraulein38 este o colectie profesionala, completa, ce-ti va fi alaturi permanent in ritualul tau de infrumusetare zilnic. Setul are un design armonios, din lemn lacuit cu dimensiuni perfect adaptabile, oricarui tip de miscare. Setul contine pensule pentru fond de ten, pudra, fard iluminator de obraz (blush), bronzer, dar si o gama mai mica de pensule, perfecte pentru aplicarea, intr-o maniera profesionista, a fardurilor, a conturului pentru ochi (eyeliner) sau a rujurilor. In colectie este inclusa si periuta speciala pentru sprancene.

- Buretele Cosmetic
 nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj, fiind un ajutor de nadejde, in aplicarea tuturor formulelor cosmetice.

- Trusa cu 10 rujuri
si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata te incanta cu magia paletelor de culori, inca de la prima utilizare. Fie ca ai un ten mai inchis sau mai deschis, gama variata de 10 nuante de rujuri se va potrivi perfect cerintelor tale. Texturile sunt semisolide, rezistente si usor de aplicat. Trusa difera in functie de stocul disponibil.

- Rimel Etude Maxi-Volume
Ultra Noir cu protectie UV are efect special de volumizare si de alungire a genelor. Accentueaza-ti frumusetea privirii cu un surplus de  mascara de culoare neagra, rezistenta pe tot parcursul zilei.

- Geanta cosmetica
 de tip portfard este deosebit de chic, incapatoare, confectionata din material de calitate. Produsele cosmetice vor fi mentinute intacte si ordonate. Datorita dimensiunilor practice, geanta de machiaje poate fi transportata cu usurinta. Culoarea variaza in functie de stoc!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review