Set Cadou Produse Cosmetice Pretty in Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
128,90 RON (TVA inclus) PRP: 270,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Set Cadou Produse Cosmetice Pretty in Pink poate fi cadoul perfect pentru orice femeie. Acest set cadou contine tot ceea ce iti trebuie pentru un machiaj reusit si de lunga durata, acest set cadou va fi primit cu drag de catre orice femeie indiferent de ocazie! 

Setul Cadou Produse cosmetice cuprinde:

- Trusa Farduri cu 120 culori Fraulein38 Jelly Matte ce contine atat culori mate cat si culori sidefate în proportii egale, cu nuante ce variaza de la subtil la intens, pentru a te ajuta sa gasesti machiajul potrivit pentru tine în orice moment al zilei.

- Set 20 pensule profesionale pentru machiaj Fraulein38 Pink Candy. Set Cadou Produse Cosmetice Pink Candy contine pensule de toate formele şi mărimile, aranjate intr-o borseta eleganta din piele ecologica moale, de culoare roz. Foarte fin, cu un colorit aparte, puful pensulelor Fraulein38 Pink Candy este realizat atat din par natural, cat si din fibre sintetice de calitate, pentru o utilizare optima a pensulelor in scopul pentru care au fost create fiecare in parte.

- Trusa de concealer Meis din setul cadou cu produse cosmetice contine 5 nuante diferite de corector, potrivit oricarui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tau sa scoata în evidenta cat mai mult din frumusetea naturala - paleta difera in functie de stocul disponibil.

- Lip Gloss Mat Meis - culoarea difera in functie de stocul disponibil.

- Geanta cosmetice tip portfard (culoare variaza in functie de stoc).

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review