Set Cadou Produse Cosmetice Pastel Shades Look

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90Β RON (TVA inclus) PRP: 95,00Β RON
42
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Combina produsele cosmetice din setul cadou Pastel Shades Look si vei realiza un machiaj reusit si de durata

Set Cadou Produse Cosmetice Pastel Shades Look:

Trusa Machiaj 14 culori cu blush si pudra #03 Meis Kit Pastel Shades ce confera un rezultat de efect prin imbinarea modernului cu frumusetea. Gama de 14 culori contine farduri rezistente care iti ofera posibilitatea realizarii unui machiaj variat. Aspectul fresh al tenului este dat de stralucirea blush-ului. 

- Setul mai contine si 7 Pensule Machiaj Fraulein38 cu portfard conceput special pentru a depozita formulele cosmetice. Pensulele se diferentiaza prin calitate si design elegant. Asigura fixarea eficienta a fardurilor, intinderea este uniforma, fara a lasa urme inestetice. Setul de pensule poate fi luat in geanta, fiind usor de transportat.

- Buretele Cosmetic face minuni in procesul de make-up. Cu ajutorul lui pudra si fondul de ten se intind uniform, eliminand aspectul incarcat.

- Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata accentueaza feminitatea outfit-ului, indiferent de momentul zilei. Rujurile se remarca prin culoare, textura delicata si pot  fi aplicate eficient cu pensulele. Culorile vibrante sunt mereu in tendinte, asa ca trusa cu rujuri profesionale va ofera prilejul de a fi in pas cu moda. Gloss-ul este si el vedeta in lumea make-up-ului! Trusa difera in functie de stocul disponibil!

- Trusa de concealer Meis contine 6 nuante diferite de corector actioneaza in spiritul frumusetii tuturor femeilor. Uniformizarea si fixarea texturii este asigurata de compozitia semisolida din care sunt create. Profita de efectul anticearcan al corectorului de fata si spune adio urmelor de oboseala ce iti umbresc chipul. Trusa difera in functie de stocul disponibil!

- Geanta cosmetice tip portfard este incapatoare, cu un aspect discret, pastreaza produsele cosmetice in siguranta de actiunea negativa a factorilor externi. Mentine intacte formulele de ingrijire prin depozitarea lor intr-o geanta de machiaj. Culoarea variaza in functie de stoc!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review