Set Cadou Produse Cosmetice Makeup Sensation

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 95,00 RON
42
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Intampini probleme la alegerea cadoului potrivit? Opteaza pentru Setul Cadou cu Produse Cosmetice Makeup Sensation, si vei fi cu siguranta apreciat de persoana iubita.

Setul cuprinde:

- Trusa Machiaj 28 culori cu blush si pudra #03 Make-up Kit Earth Colors este un set complet, pentru un machiaj reusit in orice parte a zilei. Trusa cuprinde 24 de farduri mate ce pot fi combinate cu usurinta, obtinand cele mai in voga culori. Texturile au o consistenta foarte matasoasa, persistenta, cu pigmenti deschisi sau mai inchisi. Pudra de fata acopera micile defecte intr-un mod uniform, dand un aspect natural pielii.

- Trusa de concealer Meis contine 6 nuante diferite de corector ce vor da un aspect natural si fresh tenului. Nuantele vor neutraliza zonele rozalii de sub ochi, cearcanele violete, albastrui sau mov. Paleta difera in functie de stocul disponibil!

- Paleta 6 nuante de Ruj si Gloss te incanta cu cele mai trendy nuante de rujuri. De la tonuri de roz, corai, rosu sau maro, paleta  de culori va oferi  volum buzelor tale si un aspect atractiv. Cutia are dimensiuni practice, include o pensula dubla de aplicare si oglinda incorporata. Completeaza-ti colectia de make-up cu trusa de rujuri profesionale, si stilul tau se va imbunatati in fiecare zi. Paleta difera in functie de stocul disponibil.

- Rimel Music Flower - Volume Lasting este ideal pentru orice tip de machiaj, oferind un plus de expresivitate si stil. Periuta are peri speciali conceputi pentru a asigura volum si o curbare naturala genelor tale. Este deosebit de rezistent si nu curge pe pleoape.

- Geanta cosmetice tip portfard este un accesoriu foarte trendy, incapator, destinata pastrarii produselor cosmetice. Dispune de oglinda de buzunar. Culoarea variaza in functie de stoc.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review