Set Cadou Produse Cosmetice Chocolate Touch

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
124,90 RON (TVA inclus) PRP: 260,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Imparte zambete, daruieste in culori ... numai cu Fraulein38! Incorporand tot ceea ce iti trebuie pentru un machiaj reusit si de durata, acest Set Cadou Produse Cosmetice Chocolate Touch va fi primit cu drag de catre orice reprezentanta a sexului frumos in fiecare zi! 

Set Cadou Produse Cosmetice Chocolate Touch cuprinde:

- Trusa Machiaj 180 culori Fraulein38 Stardust in Glam, farduri mate si sidefate in culori vii + o paleta neutra, cu nuante ce variaza de la subtil la intens, pentru a te ajuta sa gasesti machiajul potrivit pentru tine în orice moment al zilei.
- Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Chocolate Mousse realizate din puf foarte fin, cu maner din lemn lacuit ciocolatiu si inele de prindere cromate cu finisaj in aceeasi nuanta si borseta din piele ecologica pentru transport si depozitare.
- Trusa de concealer Meis contine 5 nuante diferite de corector, potrivit oricarui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tau sa scoata în evidenta cat mai mult din frumusetea naturala - paleta difera in functie de stocul disponibil.
- Creion Sprancene I Love London
- Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil.
- Geanta cosmetice tip portfard (culoare variaza in functie de stoc).

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review