Set Cadou Produse Cosmetice Beauty Bliss

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
71,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Indrazneste si castiga un plus de frumusete numai cu Fraulein38! Setul Cadou Produse Cosmetice Beauty Bliss este irezistibil pentru orice reprezentanta a sexului frumos!

- Trusa Machiaj 48
culori cu ruj, blush, concealer si pudra Love for Diamonds are un design compact, trendy si extrem de practic. Sistemul de utilizare este asemanator cu cel al portmoneului, ceea ce-i sporeste utilitatea. Interiorul trusei cuprinde 35 de nuante de fard metalic, foarte fin, cu efect de stralucire irezistibila.
Micile imperfectiuni vor fi estompate cu ajutorul celor 2 nuante de pudra de obraz, iar fardul iluminator de obraz (blush), prezentat in 3 nuante fresh, iti vor contura perfect pometii.
Cele 2 nuante de corector mascheaza orice urma de acnee, roseata sau alte pete. Sprancele vor capata cel mai frumos contur prin aplicarea celor 2 nuante de fard pentru sprancene.
Buzele tale vor beneficia de volum si hidratare cu rujurile semisolide, pigmentate si persistente, dispuse in 4 nuante trendy.
Trusa mai cuprinde si 1 aplicator dublu cu buretel, pensula pentru ruj, un aplicator dublu cu buretel si pensula potrivite pentru fixarea pudrei si a blush-ului. Culoarea invelisului trusei difera in functie de stoc!

- Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38
cu portfard pentru depozitare si transport. Pensulele sunt fabricate din materiale ultra-rezistente, nu capteaza bacteriile si se pot curata foarte simplu. Puful din care sunt construite este matasos si capteaza eficient si cele mai mici particule. Pot fi utilizate atat la aplicarea precisa a fondului de ten, bronzer, baza de machiaj, blush, pudra, cat si la fixarea fardurilor de ochi sau a rujurilor. De remarcat aspectul neted si lacuit al formulelor. Culoare la alegere!

- Fond de Ten
cu SPF 15 High Definition Waterproof 30 ml are mare putere de acoperire, uniformizand culoarea tenului. Formula fluida nu incarca tenul, se aplica rapid, atat cu pensula profesionala, cat si cu buretelul cosmetic. Camufleaza eficient porii deschisi, roseata sau alte urme inestetice. Un machiaj  reusit incepe cu aplicarea unui fond de ten profesional. Culoare la alegere!

- Geanta cosmetice
tip portfard este un accesoriu deosebit de util in depozitarea si pastrarea in siguanta a produselor cosmetice. Caracteristicile unice sunt culoarea roz, materialul de calitate si design-ul practic. Poate fi luata si in geanta. Culoare variaza in functie de stoc.

- Buretele Cosmetic  este un accesoriu multifunctional ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de cosmetice.

- Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV are efect de alungire a genelor, curbare naturala si volum maxim. Rezultatul este amplificat de periuta special conceputa pentru a se mula cu usurinta. Aplica cu incredere mascara neagra pentru o privire seducatoare.

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review