Set Baza de Machiaj / Primer Machiaj + Spray Fixare Machiaj Complete Makeup

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 80,00 RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Baza de machiaj (primer) se aplica pe piele imediat dupa crema de fata; se lasa sa intre in piele cateva minute, iar apoi se continua cu fondul de ten si restul cosmeticelor.
Practic, baza pentru machiaj ajuta la uniformizarea culorii pielii, acopera imperfectiunile si umple foarte fin ridurile. Si cel mai important: face ca produsele de make-up sa adere mai bine la piele si sa reziste mai mult timp
, fara sa se estompeze sau sa “se crape”.

Daca ai un ten gras cel mai probabil machiajul nu rezista foarte mult sau daca folosesti zilnic fond de ten si anticearcan , o baza de machiaj potrivita te va ajuta foarte mult.Daca ai buzele uscate si iti place mult rujul mat, atunci baza de machiaj este prietena ta.
Acest primer pentru faţă funcţionează şi ca o cremă hidratantă, însă face mai mult de atât: netezeşte tenul, reglează producţia de sebum şi corectează micile imprefecţiuni ale tenului.

Spray-ul fixator pentru machiaj este un aliat de nădejde pentru a evita întinderea machiajului.Acesta revigoreaza, hidrateaza si netezeste tenul, imbunatateste machiajul si il ajuta sa ramana la fel de intens.

Pulverizati o singură dată acest spray fixare machiaj  la finalul machiajului si veti evita acel luciul inestetic al chipului,intinderea produselor de machiaj sau deteriorarea acestuia. Este foarte uşor de folosit, ofera o senzaţie placuta de prospeţime şi are un parfum îmbietor.

Pachetul contine :

Baza de machiaj (primer) cu SPF 30 ( cantitate 30 ml )

- Spray fixare machiaj  ( fixator machiaj - cantitate 50 ml )

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review