Set 8 pensule machiaj Bamboo Luxury + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
119,90 RON (TVA inclus) PRP: 340,00 RON
64
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

COMANDA in aceasta saptamana setul de pensule machiaj Bamboo Luxury si primesti CADOU o Trusa de farduri (culori in functie de stocul disponibil).

Set 8 pensule machiaj Bamboo Luxury se regaseste in kiturile make-up artistilor de pretutindeni datorita calitatii si a designului lor.

Setul 8 pensule machiaj de lux Germania cu maner din bambus sunt foarte practice si usor de manevrat datorita formei ergonomice.

Pensulele sunt construite atat din fire naturale, cat si din fibre sintetice, fiind ideale pentru a intinde pudrele, cremele si cosmeticele lichide in straturi uniforme si netede.

Setul este format din urmatoarele modele:

  • 1 x pensula pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.
  • 1 x pensula pentru iluminator - este folosita pentru aplicarea iluminatorului si conturarea fetei.
  • 1 x pensula pentru blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.
  • 1 x pensula pentru contouring - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.
  • 4 x pensule fard de pleoape - sunt foarte moi, pufoase si au forme rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

Setul cuprinde si accesorii practice ce pastreaza pensulele in conditii perfecte. Pensulele profesionale vin cu o gentuta pentru transport si depozitare si un suport tip pahar pentru o mai usoara utilizare.

Alege Set 8 pensule machiaj Bamboo Luxury pentru a adauga o nota de lux ritualului tau de machiaj!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review