Set 5 pensule machiaj Originale Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Silver Blend

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90Β RON (TVA inclus) PRP: 80,00Β RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

NOU! Fraulein38 iti ofera gama variata de pensule pentru machiaj originale Exclusive Style special concepute pentru blending. Obtine machiajul dorit, aceste pensule iti permit sa realizezi umbre si delimitari cu maiestria unui make-up artist profesionist, numai cu setul de pensule Exclusive Style!

Pensulele sunt dese realizate din peri sintetici moi si ultra-fini, cu varfuri perfect definite pentru blending, coditele fiind medii in stil kabuki dar totusi de o lungime perfecta pentru aplicare.

Realizate din lemn de foarte buna calitate, coditele pensulelor Fraulein38 sunt triplu-lacuite si sunt foarte bine prinse in inelele cromate de dimensiuni generoase. Facute din par de calitate, foarte fin si este prins de coditele din lemn cu grija, pentru a asigura folosirea optima a pensulelor cu orice produs.


Daca va doriti un machiaj perfect cu contururi, umbre si trasaturi ale fetei bine definite, toate acestea le veti obtine cu setul de 5 pensule de machiaj profesionale pentru blending.

Pensulele contin atat par natural cat si sintetic, pot fi folosite atat pentru produsele cosmetice cu textura cremoasa, lichida cat si pentru ce cele sub forma de pulbere. Aceste pensule au un design finut, elegant si datorita dimensiunilor pot fi luate oriunde, manerul din lemn poate fi folosit cu usurinta.

Obtine un machiaj spectaculos, dar in acelasi timp natural cu Trusa de Pensule pentru Machiaj de la Fraulein38.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review