Pensula Machiaj - 104 Buffer Germania - Color Love Make-up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90Β RON (TVA inclus) PRP: 80,00Β RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula Machiaj - 104 Buffer Germania - Color Love Make-up este alegerea perfecta daca iti doresti sa te ajute la aplicarea mai multor tipuri de produse de make-up!

Pensula pentru machiaj Buffer
este fabricata din peri extraordinar de desi, extrem de rezistenti si delicati cu tenul. Gratie formei taiate aplica foarte bine fondul de ten, oferind un finisaj natural machiajului. Firele de par preiau perfect produsele tip crema sau pudra, fara sa absoarba excesiv din formule.
Are forma perfecta ce te ajuta sa iti conturezi trasaturile cu produse cremoase special create pentru conturing. De asemenea, este utila in aplicare blush-ului cremos.
Descoperiti o noua era a rutinei folosind pensulele de machiaj profesionale care va pot usura vizibil munca de zi cu zi de a va face un machiaj frumos, rapid si rezistent.
Pensula 104 Buffer este realizata dintr-un par extraordinar de des, fin si moale, oferind un finisaj natural si impecabil.

Pensula are o perie foarte deasa si un maner gros ceea ce face ca aplicarea sa fie usoara. Aceasta pensula este excelenta pentru aplicarea si amestecarea pudrei si a mineralelor. Este potrivita si pentru pielea sensibila, fara sa lase iritatii, are efect de a minimiza porii, lasand un aspect natural.

Garanteaza o acoperire completa a porilor, fara a incarca tenul. Manerul negru are un design pretios, o constructie solida, foarte usor de folosit, ce asigura echilibru in timpul executarii miscarilor, iar inelul de metal strange foarte bine perii, pentru ca pensula sa nu-si piarda din proprietati de-a lungul timpului.


Foloseste pensule pentru machiaj de calitate si tenul tau iti va multumi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review