Set 3 buretei cosmetici + Cleanser Solid Beauty Blender PRO

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) PRP: 140,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Setul de buretei cosmetici Beauty Blender sunt cea mai buna alegere pentru a obtine un machiaj corect si de efect. Sunt potriviti pentru orice tip de make-up, au un material foarta fin, cu o forma alungita si suprafata neteda.

Setul cu bureti cosmetici contine:
- original beauty blender, roz, ideal pentru a obtine finisaje perfecte, intinde uniform fondul de ten, pudra de fata, BB cream-ul si multe alte produse cremoase
- micro mini beauty blender, negru, perfect pentru contur, iluminare si corector
- pro beauty blender, negru, potrivit pentru aplicarea produselor mai inchise la culoare asa cum este  bronzer-ul
- blender cleanser solid ideal pentru curatarea bureteilor de rezidurile acumulate pe suprafata lor, lasandu-i curati si moi. Acest produs poate fi folosit si la curatarea pensulelor de machiaj.
- blotterazzi este ideal pentru a elimina excesul de ulei al fetei fara a distruge machiajul.

Buretii cosmetici au forme unice si speciale si deosebit de rezistente, se muleaza foarte lejer chiar si pe partile mai delicate ale chipului, asa cum este zona ochilor.

Pentru o utilizare eficienta umeziti bureteii cosmetici inainte de a aplica formula cosmetica, astfel acestia isi maresc volumul si fixeaza mai bine texturile.

Bureteii cosmetici sunt ganditi in asa fel incat sa absoarba cantitatea potrivita de produs cosmetic astfel incat sa acopere in detaliu si sa nu incarce tenul.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review