Set 21 pensule profesionale machiaj Fraulein38 - Moonlight Princess

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90Β RON (TVA inclus) PRP: 180,00Β RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii in pas cu profesionistii, cu noul set de pensule pentru machiaj Fraulein38 Moonlight Princess Germania!

Setul de 21 pensule profesionale de machiaj Moonlight Princess este de calitate premium, iti aduce la tine acasa posibilitatea realizarii unui machiaj precis si detaliat, obtinand rezultate la standarde profesionale.

Setul Moonlight Princess contine 21 pensule profesionale machiaj destinate folosirii tuturor produselor de machiaj, pentru obtinerea unui look complet si in pas cu moda. Pensulele sunt de marimi si forme diferite, cu un design ergonomic, potrivindu-se perfect in mana si inlesnind aplicarea corecta a fiecarui produs de machiaj.

Pensulele profesionale pentru machiaj sunt confectionate atat din par natural cat si sintetic, duritatea acestuia fiind exact cum trebuie pentru o aplicare de precizie a fardului. Fiecare pensula in parte este finisata cu manere lungi, din lemn lacuit de culoare albastra, pentru un plus de stil.

La achizitionarea setului de pensule pentru machiaj profesionale vei primi cadou o geanta plic foarte eleganta care poate fi folosita pentru depozitarea pensulelor.  

Pastreaza-ti frumusetea si eleganta intacte o zi intreaga, doar cu un machiaj realizat cu pensulele profesionale Moonlight Princess!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review