Set 2 Buretei Cosmetici + Trusa cu Oglinda Atasata - Blotterazzi

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
23,90Β RON (TVA inclus) PRP: 55,00Β RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2395

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 2 Buretei Cosmetici + Trusa cu Oglinda Atasata - Blotterazzi este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel,  veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestor bureti cosmetici, puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. 

Acest burete de machiaj este deosebit de util pentru aplicarea bazei, a fondului de ten sau a corectorului. Inainte de utilizare, este indicat sa il treceti prin apa pana se mareste. In acest mod, buretele de machiaj va distribui cantitatea optima de produs.

Bureteii cosmetici Bloterazzi au o textura fina, cu o suprafata neteda, avand o forma plata de lacrima ce se muleaza foarte usor in fiecare zona a fetei pentru o buna aplicare. Acestia sunt realizati dintr-un material de cea mai buna calitate si au rolul de a sublinia trasaturile fetei.

Set 2 Buretei Cosmetici + Trusa cu Oglinda Atasata - Blotterazzi absorb cantitatea de produs cosmetic potrivita astfel incat acoperirea sa fie perfecta si sa nu ramana exces de machiaj. 

Se recomanda curatarea buretelui cosmetic dupa fiecare utilizare.



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review