Set 18 pensule profesionale machiaj Fraulein38 Natural Wood + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 160,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1918

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pentru un look complet, machiajul trebuie sa fie impecabil, tocmai de aceea ai nevoie de ustensilele potrivite pentru a-l realiza ca la carte.

Setul de 18 pensule profesionale Fraulein38 din Germania îţi vine în ajutor chiar acum! Obţine un machiaj deosebit folosind aceste pensule de calitate superioară din lemn lăcuit!

Borseta neagră, din piele ecologică moale, îşi joacă bine rolul de depozitare a pensulelor pentru a le proteja şi transporta, dar în acelaşi timp oferă o notă elegantă întregului produs.

Setul de 18 pensule de machiaj originale Fraulein38 conţine pensule realizate atât din păr natural cât şi din fibre sintetice de cea mai bună calitate.

Prin intermediul lor vei reuşi să obţii rezultate optime, dimensiunile si formele diferite ajutând la realizarea unui machiaj complet. Puful oferă o aderenţă nemaipomenită tuturor produselor folosite, în timp ce îţi răsfaţă tenul prin fineţea atingerii. Fiecare pensulă dispune de mâner din lemn lacuit, ce diferă în lungime în funcţie de rolul pe care îl joacă în procesul tău de make-up




Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review