Set 12 pensule machiaj din par natural Fraulein38 Premium Edition + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 80,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii în pas cu tendintele din make-up, cu noul set de 12 pensule de machiaj Fraulein38!
Setul de 12 pensule de machiaj din par natural Fraulein38 Premium Edition, calitate garantata, facute in Germania, îţi ofera posibilitatea realizării unui machiaj precis şi detaliat chiar la tine acasa, obţinând rezultate spectaculoase.
Dispus într-o borsetă elegantă, neagră, din piele ecologică tare, setul Fraulein38 conţine pensule destinate folosirii tuturor produselor de machiaj, pentru obţinerea unui look complet şi în pas cu moda. 
Pensulele sunt foarte importante in realizarea unui machiaj atat personal cat si profesionist. Specialistii spun ca secretul unui machiaj reusit este reprezentat de pensule.
Pensulele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, iar manerul din lemn lacuit, de culoare neagra da un plus de eleganta setului de pensule.
Acest set de 12 pensule din par natural contine:
1 x pensula pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.
1 x pensula pentru contouring - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.
- 1 x pensula pentru corector - are rolul de a acoperi foarte bine cearcanele.
- 1 x pensula pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 3 x pensule pentru sprancene - sunt pensule subtiri, taiate unghiular, cu peri fermi si se folosesc pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.
- 3 x pensule pentru fard de pleoape - sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.
- 1 x pensula evantai - este o pensula ce poate avea mai multe intrebuintari. Daca este imbibata in putina pudra, are rolul de a estompa delimitarile inestetice dintre culoarea naturala a tenului si culoarea blush-ului. De asemenea, pensula evantai se poate utiliza si in acoperirea cu pudra a zonei din jurul ochilor.
- 1 x pensula pentru ruj este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor
Pensulele sunt de mărimi şi forme diferite, cu un design ergonomic, potrivindu-se perfect în mână şi sporind aplicarea corectă a fiecărui produs de machiaj. Capatul este confecţionat atât din păr natural cât şi sintetic, duritatea acestuia fiind ideala pentru o aplicare de precizie a fardului.
Păstrează-ţi frumuseţea şi eleganţa intacte o zi intreagă, prin achizitionarea setului de pensule din par natural profesionale Fraulein38 Premium Edition!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review