Set 10 Pensule Machiaj Unicorn Purple Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 170,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Investeste in acele produse care te ajuta permanent si pe care le folosesti in machiajul de zi cu zi. Afla care sunt acele 10 pensule de machiaj unicorn obligatorii si cateva trucuri de folosire pentru a realiza machiaje profesionale.

Pensulele
 unicorn sunt instrumente care pot face diferenta intr-un machiaj. Oricat de bun ar fi un fard sau o pudra, nu ii putem arata adevarata valoare daca nu avem pensula potrivita.

In cazul in care timpul nu ne permite sa le spalam, putem sa pulverizam dezinfectant special pentru pensule peste ele, iar procesul de curatare devine unul foarte simplu.

Set 10 Pensule Machiaj Unicorn Purple Limited Edition contine:

- Pensula de pudra - este voluminoasa si are perii lungi si desi ceea ce o face sa confere o aplicare catifelata. Ne ajuta sa aplicam pudra pulbere usor, pe portiuni mari ale fetei

Pensula Kabuki - se foloseste pentru aplicarea iluminatorului si a bronzerului.

Pensula pentru Bronzer - aceasta pensula unica 3 in 1 permte aplicarea cu precizie a Blushului, Bronzerului si a altor produse Pudra, compacte sau sub forma de pulbere. Forma unghiulara a perilor se potriveste perfect pe curbura pometilor, pentru a-i defini si de a le da culoare dorita.

Pensula pentru conturarea fetei - forma curbata a acestei pensule ajuta la conturarea perfecta a fetei. Produsul se aseaza si se blenduieste perfect, conturarea pometilor, definirea nasului si minimizarea unui maxilar mai proeminent fiind extrem de usoara

Pensula Blending - forma unica a pensulei asigura o acoperire uniforma, neteda, fara urme. Folosind aceasta pensula vei obtine efectul unei blenduiri de expert. 

- 3 x Pensula Blending fard de Pleoape - sunt 3 pensule de marimi diferite perfete pentru amestecarea culorilor, amestea culorile usor si uniform

-  2 x Pensula pentru aplicarea fardului ÃŪn pliul ochiului 

Set 10 Pensule Machiaj Unicorn Purple Limited Edition cuprind tot ce ii trebuie fiecareia dintre noi pentru un machiaj reusit in fiecare zi indiferent de evenimentul la care participam.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review