Set 10 pensule machiaj Ovale Curve Brushes Beauty Make-up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90Β RON (TVA inclus) PRP: 180,00Β RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii chic si fa-ti cadou un set de 10 pensule ovale profesionale de machiaj! Acum ai ocazia de a executa un machiaj precis si detaliat, acest set oferindu-ti toate pensulele de care ai nevoie.

Depozitate intr-un suport special, pensulele tale nu se vor mai pierde niciodata si le vei putea folosi un timp indelungat.
Setul de 10 pensule machiaj profesionale este format din pensule de toate formele si marimile, fiind perfect pentru orice ocazie, atat pentru uz profesional cat si personal. Aplicarea fardurilor este semnificativ mai usoara cu pensulele Beauty Make-up, iar puful este confectionat din par fin natural pentru a obtine rezultate optime si a adauga o nota practica si profesionala intregului set. Toate pensulele dispun de codita extrem de flexibila ce asigura o manuire perfecta. 

Setul contine urmatoarele tipuri de pensule:

- 1 x pensula ovala pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.
- 1 x pensula ovala pentru blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 1 x pensula ovala pentru pudra -este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 1 x pensula ovala concealer - este o pensula mica pentru a aplica concealer-ului doar in anumite zone, acolo unde este necesara o acoperire suplimentara, cum ar fi petele rosii si cosurile.
- 2 x pensule  pentru fard pleoape - sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.
- 1 x pensula pentru sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.
- 1 x pensula pentru eyeliner - este mica si subtire si se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.
- 1 x pensula blending - este ideala pentru contopirea fardurilor de pleoape, lasand touch-ul final pentru ochi. 

- 1 x pensula pentru contur - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

De la evidentiere pana la contur, acest set de 10 pensule pentru make-up profesionale va ofera o gama foarte larga de a va face un machiaj deosebit in fiecare zi.

Acest kit de pensule ofera 10 perii de machiaj de dimensiuni diferite, in functie de utilizarea lor pentru produse cosmetice sub forma de pudra, crema sau lichide.
Ridica-te la standarde profesionale si comanda acum setul de Set 10 Pensule Machiaj Ovale - Curve Brushes Beauty Make-up!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review