Pudra fata 6 culori Fraulein38 Neutral Nude + CADOU Aplicator pudra mare

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Îţi doreşti un ten impecabil, fără imperfecţiuni ? Esenţială pentru obţinerea acestui lucru va fi întotdeauna pudra de faţă, nelipsită în realizarea unei baze de machiaj de durată. Fraulein38 îţi oferă pudra de faţă în 6 culori Neutral Nude ce te va ajuta sa treci peste micile complexe avute în legătură cu tenul tău ! Mai mult, acum primesti cadou un aplicator profesional mare pentru pudra !

Pe lângă fixarea şi matifierea machiajului, această pudră va îndepărta luciul nedorit şi îţi va proteja tenul, pentru ca tu să te simţi în siguranţă în fiecare zi !

Trusa de pudră Fraulein38 conţine 6 nuanţe diferite de pudră, potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tău să scoată în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală ! Pornind de la cele mai deschise nuanţe, ce pot fi folosite la iluminarea şi matifierea tenului, trecând prin nuanţele medii folosite pentru conturarea liniilor feţei şi ajungând la cele închise, ce pot fi folosite drept bronzer, trusa de pudră Fraulein38 asigură satisfacerea cu success a tuturor necesităţilor tenului tău !

Obţine o piele catifelată în nuanţele potrivite ţie folosind un produs de calitate superioară cu o textură extra-fină şi apelează mereu la trusa de pudră în 6 culori Fraulein38 ! Performanţele excepţionale te vor face să te reîntorci de fiecare dată !

Dimenisiuni: 23.5 x 11.5 x 1.3 cm

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Categorii
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review