Trusa Pudra Contur & Iluminator 4 Culori Aerial Celeb

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Alege Trusa Pudra Contur & Iluminator 4 Culori Aerial Celeb pentru o estompare fermecatoare a imperfectiunilor! Este imbogatita cu pulberi ultrafine, dandu-i tenului o textura catifelata.

Aceasta pudra are 4 nuante pentru se potrivi pentru orice nuanta a tenului. Este special conceputa pentru acoperirea porilor, a petelor si a liniilor fine.

Obtine un ten luminos, hidratat si protejat cu ajutorul pudrei pentru fata in 4 culori! Datorita continutului infuzat cu colagen hidrolizat, peptide, pielea ta va deveni moale si matasoasa la atingere. Pe langa fixarea si matifierea machiajului, aceasta pudra va indeparta luciul nedorit si iti va proteja tenul, pentru ca tu să te simti confortabil in fiecare zi.

Trusa de pudra contine 4 nuante diferite de pudra, potrivite oricarui ten sau culoare a ochilor. Cele mai deschise nuante ilumineaza şi matifieaza tenul. Cele închise pot fi folosite drept bronzer si la conturarea tenului.

Trusa Pudra Contur & Iluminator 4 Culori Aerial Celeb  asigura satisfacerea cu success a tuturor necesitatilor tenului tau!



Dimenisiuni: 14.5 cm x 15.5 cm



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review