Pensula Machiaj Professional Foundation Brush

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
64
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1402

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula de machiaj Professional Foundation Brush este construita special pentru a reda stralucirea si naturaletea chipului tau.

Pensula machiaj profesionala pentru fond de ten are un capat cu peri subtiri, fini, moi, sintetici si ingusti pentru o acoperire completa. A fost special realizata pentru a aplica produsele cosmetice cu textura lichida si cremoasa. 

Pensula de machiaj  pentru fond de ten este o perie de machiaj care va permite sa obtineti un finisaj fin si matasos. Obtineti o acoperire rapida, uniforma si controlata, reducand si timpul de aplicare. Procesul sau patentat ultra-moale este proiectat cu o forma usor inclinata si fibre sintetice, absoarbe cantitatea potrivita de fond de ten.

Pensula de machiaj pentru fond de ten este folosita pentru a aplica si a amesteca diverse nuante de fond de ten. Pensula are o forma usor inclinata, deasa, cu peri sintetici si fini. Aceasta este ideala pentru o acoperire perfecta. Aceasta pensula te ajuta sa pastrezi naturaletea machiajului tau, fara a lasa urme inestetice.

Pensula are forma unghiulara, special conceputa pentru aplicarea fondului de ten. Pensula iti va permite sa construiesti baza perfecta de machiaj si sa obtii acoperirea pe care o doresti. Tenul tau va arata bine  in orice lumina. Fibrele fine vor contura fara efort trasaturile fetei, sub zona ochilor sau in jurul nasului. Manerul din aluminiu este foarte lejer si permite o utilizare usoara.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review