Pensula Machiaj par natural Fraulein38 Professional Large Powder Brush FR12PB

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90Β RON (TVA inclus) PRP: 40,00Β RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula pentru fata Fraulein38 Professional asigura aplicarea de pudra, blush si bronzer pe intreaga suprafata a fetei intr-un strat fin si uniform, mentinand un look natural pe tot parcursul zilei.

Daca iti doresti ca un machiaj sa arate bine, un prim pas important este sa-ti achizitionezi produse cosmetice de calitate si nu in ultimul rand pensule speciale pentru fiecare produs in parte. O pensula indispensabila din geanta pentru cosmetice este pensula pentru pudra care de cele mai multe ori poate fi folosita si in cazul blush-ului si bronzer-ului.

PensuleMachiaj iti pune la dispozitie o pensula pentru pudra realizata din materiale de calitate, contine peri naturali, moi si fini cu atingere matasoasa, distribuie uniform pudra, blush-ul si bronzer-ul astfel incat sa nu dea aspect neplacut fetei.

Este deasa, rotunda in asa fel incat sa absorba cantitatea necesara pentru un machiaj corect, fie ca este mai natural sau mai intens, in cazul machiajului natural se recomanda folosirea pudrei translucide, iar in cazul machiajului de seara sau pentru evenimente este recomandata pudra compacta cu acoperire perfecta, aceasta pensula poate fi folosita indiferent de pudra.

Pensula este realizata din par natural de lup si poate fi folosita cu toate produsele tale preferate de machiaj, iar manerul din lemn triplu lacuit asigura o utilizare usoara. Achizitioneaza pensula pentru pudra si vei beneficia de transport rapid oriunde in tara.  

Lungime totala: 17,5 cm
Lungime peri: 4,5 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review