Pensula Machiaj Fond de Ten & Blending Nr. 1 - Beauty Make-Up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 49,00 RON
69
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula pentru fata Foundation Curve Big Brush Beauty Make-Up asigura aplicarea perfecta a produselor cremoase - bronzer, fond de ten, baza de machiaj - pe piele, lasand tenul fin, cu un finish natural.

Pensulele de machiaj pentru fond de ten sunt realizate din par sintetic, fibre ultra-dense, manerul realizat din plastic, flexibil si design-ul este foarte interesant. Aceasta pensula este compatibila pentru orice fel de fond de ten, BB Cream, pulbere si Blush, oferind o acoperire fara urme. Suprafata ovala ajuta la o aplicare fara efort si blenduire fara probleme. Manerul flexibil, usor inclinat este gandit astfel pentru a asigura precizie in aplicare.
Perii ultra-moi si fini, pot curata pielea foarte bine fara a irita, dandu-i o textura delicata. Pensula pentru fond de ten este foarte pufoasa si deasa, realizata din par foarte fin si poate fi folosita cu toate produsele tale cosmetice preferate. Aceasta pensula te ajuta sa pastrezi naturaletea machiajului tau, fara a lasa urme inestetice.
Ai grija de tenul tau cu Pensula Machiaj Fond de Ten & Blending Nr. 1 - Beauty Make-Up!

Dimensiune: 16,5 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review