Pensula Machiaj - 101 Luxe Face Definer, Germania Love Your Beauty

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1396

Descriere

Pensula pentru machiaj Luxe Face Definer este regina printre toate pensulele, gratie constructiei solide si extrem de rezistente.

Ustensila are peri lungi, fini, de par natural. Fibrele matasoase transforma aplicarea produselor cosmetice, de tip pudra, intr-o experienta unica pentru tenul tau.
Pensula 101 Luxe Face Definer este considerata una dintre cele mai importante pensule de machiaj, este o pensula care contine peri foarte moi si matasosi, transformand aplicarea produselor sub forma de pulbere intr-o experienta de frumusete.

Calitatea excelenta a amestecului de par natural respectiv sintetic, ofera o aplicare uniforma a pudrei si da machiajului un finisaj superb. Forma conica a acestei pensule o transforma intr-o unealta excelenta, care va contura foarte bine trasaturile fetei.

Machiajul va fi mult mai stralucitor, uniform si usor de realizat. Aceasta pensula te ajuta sa pastrezi naturaletea machiajului tau, fara a lasa urme inestetice. 

Manerul robust are finisaje de calitate, fiind foarte usor de utilizat in momentul in care doriti sa realizati diferite tehnici de make-upPensula pentru machiaj ofera stralucire frumusetii tale!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review