Paleta Rujuri 66 culori Fraulein38 Kisses in the Wonderland

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Poate cel mai reprezentativ element al feminităţii, rujul, primește cea mai mare colecție de culori într-o singură paletă profesională de machiaj Kisses in the Wonderland! Fraulein38 îţi oferă ocazia de a te simţi fresh şi încrezătoare, chiar şi în cea mai înnorată zi, numai cu paleta de rujuri în 66 de culori Kisses In The Wonderland!

Conţinând culori ce acoperă o gamă variată de nuanţe, texturile rujurilor din paleta Fraulein38 sunt extrem de versatile. Acestea trec de la mat la glossy, strălucitor sau cremos pentru ca tu să ai de unde alege la orice oră!

Formula hidratantă obţinută din uleiuri hrănitoare, ceară de albine şi extract de perlă îți asigură protecţie împotriva intemperiilor vremii. În plus, garantează o aplicare uşoară.

Cu un pigment puternic, ce se distribuie uniform, rujurile din paleta de 66 de culori Kisses In The Wonderland vor rezista pe buzele tale întreaga zi. Acestea oferă întregului tău machiaj nota de personalitate de care ai nevoie!

Obţine un aspect sofisticat al buzelor tale prin intermediul culorilor briliante ale paletei de rujuri în 66 de nuanţe Fraulein38 Kisses In The Wonderland şi zilele tale vor fi cu mult mai strălucitoare!

Dimensiuni : 23.3cm x 15cm


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review