Inel Inox Be Mine

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
27,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
49
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iti doresti o bijuterie inedita si trainica sa te scoata din anonimat? Alege gama de bijuterii din Inox (otel inoxidabil) ce te va uimi prin rezistenta in timp si isi va pastra finisajul intact de-a lungul anilor.

Inelul din inox Be Mine consta intr-o verigheta eleganta cu un design discret, ce are prinsa pe mijloc o pietricica rotunda multifatetata, in montaj cu 4 colturi. Ar fi un cadou ideal pentru cineva drag sau de ce nu, chiar pentru tine!

Marimi disponibile: 7, 8 - va rugam alegeti marimea dorita cu ajutorul selectoarelor de sub pret!

Marimea inelului se poate identifica astfel:
a) Alegeti un inel care va vine foarte bine pe degetul dorit. Luati inelul si asezati-l pe o foaie de hartie. Cu un creion trasati circumferinta inelului pe interior. Apoi luati o linie si masurati diametrul cercului. Diametrul este cea mai mare distanta obtinuta intre doua puncte de pe cercul obtinut. Acesta este diametrul in mm a inelului. Va uitati apoi in tabelul de mai sus si alegeti marimea conform diametrului inelului. 

b) A doua metoda este folosita in cazul in care nu aveti un inel la indemana. In acest caz, luati un fir de ata si infasurati-l in jurul degetului. Firul de ata nu trebuie sa fie nici prea strans in jurul degetului, nici lasat larg, altfel masuratoarea nu va fi corecta. Taiati firul exact cat circumferinta degetului. Bucata de ata astfel obtinuta trebuie masurata cu rigla de la un capat la celalalt. Aceea este circumferinta. In functie de aceasta, alegeti marimea din tabel.

Click aici pentru a afla cum sa ai grija de bijuteriile tale: INTRETINEREA BIJUTERIILOR


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review