Baton Corector si Iluminator Buttercream - ten deschis sau mediu

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Batonul Corector si Iluminator Buttercream - ten deschis sau mediu este un produs de makeup revolutionar 2 in 1, avand si corector si iluminator! 

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten.

Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala. Datorita formei rotunde uniformizeaza nuanta pielii si permite evidentierea si realizarea unui contur perfect.


Iluminatorul este un produs care conţine particule strălucitoare foarte fine şi care se aplică în zone cheie ale feţei.

Modelul 01 = Baton iluminator si corector contine un iluminator si un corector pentru ten mediu sau bronzat , corectorul poate fii de asemenea utilizat si de catre persoanele cu ten deschis , el fiind folosit pentru conturul fetei.

Modelul 02 = Baton iluminator si corector contine un iluminator si un corector pentru ten deschis, corectorul poate fii de asemenea utilizat si de catre persoanele cu ten mediu sau bronzat, el fiind folosit pentru conturul fetei pentru iluminarea zonelor sau ca si anticearcan in zona ochilor.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review