Glitter Ochi Pulbere #07 Meis - Amber Lights

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) PRP: 25,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Glitter ochi pulbere contine o concentratie fina de sclipiri unice, special concepute pentru machiajul ochilor. Textura este tip pudra, cu particule stralucitoare, care reflecta lumina intr-un mod discret.

Glitter-ul pentru ochi are o textura ultra-fina si catifelata, este foarte apreciat datorita usurintei cu care este aplicat. Dimensiunea granulelor acestui sclipici este foarte mica, ofera multa stralucire si este un produs cosmetic recomandata pentru un aspect dramatic.

Acest glitter pentru ochi nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de produse cosmetice, rezista pana la 12 ore, poate fi aplicat atat simgur cat si in combinatie cu alte farduri. Nu este potrivit lentilelor de contact. Obtine un aspect intens si elegant machiajului tau!

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata.

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe fata, daca optati pentru un machiaj mai extravagant, sau pe unghii.

Este recomandat ca particulele stralucitoare de glitter sa se aplice pe o baza usor lipicioasa sau cu o pensula umeda.


Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review