Geanta Produse Cosmetice SensoPRO Milano, Negru Mat

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
144,90 RON (TVA inclus) PRP: 300,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit
Cod produs - SKU S0399

Descriere

Geanta Produse Cosmetice SensoPRO Milano, Negru Mat - calitate premium - are un finisaj excepţional şi este potrivită pentru toate produsele cosmetice. Este special creată pentru păstrarea obiectelor voluminoase în compartimentul adânc de la baza genţii.

Cu un design stil englezesc, această geantă SensoPRO Milano este uşoară, dar întărită la interior cu rame din aluminiu. Capacul superior deschide în sistem "acordeon" două compartimente duble şi asigură accesul la compartimentul adânc de la baza genţii. 

Este potrivită pentru o largă varietate de produse inclusiv truse de machiaj, sticluţe, borcănaşe şi pensule. Datorită sistemului inteligent ce stă la baza acestei genți, vei economisi timp având toate produsele la vedere.

Geanta este perfectă pentru:

  • Hairstylist, pentru a avea la îndemână uscător de păr, placă de întins, bigudiuri, tuburi de vopsea şi un prosop. Tăviţele pot fi folosite pentru agrafe, pieptăn şi clame de păr.
  • Manichiuristă, având loc pentru lampa UV şi sticluţele cu ojă
  • Cosmeticiană
  • Make-up artistul care are mereu nevoie de o geantă încăpătoare și fabuloasă în care să-și organizeze și să transporte echipamentul la următorul client.

Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu Geanta Produse Cosmetice SensoPRO Milano, Negru Mat!

*Pozele cu produsele in geanta au caracter informativ si se achizitioneaza separat.

Dimensiuni : 31cm x 24cm x 25cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review