Fond de Ten cu SPF 25 Waterproof PhotoGenic 30 ml - #105 ten deschis

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 50,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Incearca noul Fond de Ten cu SPF 25 Waterproof PhotoGenic 30 ml - #105 ten deschis la transfer, fara baza de ulei si vei avea parte de o baza de machiaj perfecta pentru intreaga zi !

Fond de Ten cu SPF 25 Waterproof PhotoGenic pentru ten deschisnu doar iti acopera tenul cu o pelicula fina care il lase sa respire in voie, asigurand acoperirea imperfectiunilor fetei si uniformizarea culorii pielii, dar te si protejeaza de razele UV cu un factor de protectie de 25 SPF !

De acum tenul nu este numai pentru celebritati si modele. Fondul de ten este disponibil in diverse nuante, Fondul de ten PhotoGenic utilizeaza o tehnologie de difuzie a luminii pentru a spori aspectul unui ten matasos si catifelat. Obtineti o imagine perfecta ori de cate ori va aflati in centrul atentiei cu fondul de ten profesional!

Fondul de ten contine ingrediente de cea mai inalta calitate care lasa un ten perfecta, catifelata si intens hidratata chiar si sub cea mai mare tehnologie de inalta definitie. Fondul de ten HD PhotoGenic este infuzat cu tripeptide care reduc aspectul ridurilor si ajuta la intinerirea pielii.

Daca iti doresti un machiaj perfect si rezistent in fiecare zi, acest fond de ten reprezinta cea mai buna solutie.

Pielea ta va arata impecabil in acest sezon, numai cu Fondul de ten PhotoGenic!

Cantitate: 30ml

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review