Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori Outdoor Girl 02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 38,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2265

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori Outdoor Girl 02 te ajuta sa obtii un machiaj profesional si un ten cu aspect natural si luminos. Expertul in frumusete PensuleMachiaj.ro iti oferim paleta de concealer in 5 culori Outdoor Girl, ce te va ajuta sa obtii un ten cu aspect sanatos si stralucitor.

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala.

Indepartati imperfectiunile si eliminati cearcanele de sub ochi cu ajutorul paletei de concealer, anticearcan si corector, disponibil in 5 nuante.

Trusa Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori Outdoor Girl 02 contine 5 nuante pentru a ascunde, a corecta si a cotura toate trasaturile tenului. Fiecare umbra de concealer este concentratata in pigmenti cu acoperire maxima.

Nuantele colorate sunt eficiente pentru acoperirea cearcanelor de sub ochi, acopera cicatricile, in timp ce nuantele corective ascund hiperpigmentarea. 

Obtine o piele cu aspect sanatos in nuantele potrivite tie si apeleaza mereu la trusa de concealer in 5 culori Outdoor Girl!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review