Corector, Anticearcan, Concealer 10 culori Cocoa Butter

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
21,90 RON (TVA inclus) PRP: 50,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Corector, Anticearcan, Concealer 10 culori Cocoa Butter este un “must” atunci cand vine vorba de kit-ul de makeup al unui makeup artist. Trusa te ajuta sa obtii un machiaj de durată și un ten perfect. Fiecare culoare are un rol specific: pentru camuflarea cearcănelor, a petelor de pigmentare, a coșurilor și umbre de conturare și luminare a tenului. 

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala. 

Trusa de Corector, Anticearcan, Concealer 10 culori Cocoa Butter conţine 10 nuanţe diferite de corector, potrivite oricărui tip ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tău să scoată în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală!

Pornind de la cele mai deschise nuanţe ce te vor ajuta să ascunzi micile imperfecţiuni ale pielii, trecând prin nuanţele medii ce pot fi folosite drept anticearcăn şi ajungând la cele închise ce vor camufla cu succes roseaţa, cicatricile, acneea, depigmentarea şi chiar tatuajele, trusa de concealer 10 culori Cocoa Butter asigură satisfacerea cu succes a tuturor necesităţilor tenului tău! 


Dimensiuni: 16 cm x 11,5 cm

Diametru corector: 4 cm si 2,5 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review