Ceara Epilat Elastica Refolosibila SensoPRO Milano Titanio Rosa Hard Round Wax, 500g

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
[1]
23,90Β RON (TVA inclus) PRP: 45,00Β RON
46
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU S0150

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Ceara Epilat Elastica Refolosibila SensoPRO Milano - Titanio Rosa Hard Round Wax, 500g este produsul de epilare ideal pentru indepartarea firelor de par nedorite. 
Ceara Epilat se incalzeste in incalzitorul special pentru ceara traditionala, iar apoi se intinde un strat foarte subtire pe piele, cu ajutorul unei spatule din lemn. Ceara Epilat Elastica Refolosibila SensoPRO Milano - Titanio Rosa Hard Round Wax este refolosibila si nu necesita benzi de hartie pentru indepartare. Temperatura optima de topire este de 50-60 de grade C.

Ceara Epilat Elastica Refolosibila SensoPRO Milano - Titanio Rosa Hard Round Wax asigura o epilare de durata, are proprietati hidratante si este potrivita pentru toate tipurile de piele. Ceara de epilat este ideala pentru toate zonele corpului si indeparteaza cu usurinta parul inestetic. Se poate folosi pentru cosmetizare sprancene, epilare mustata, axila, maini, picioare, inclusiv zona inghinala. Dupa epilare rezulta o piele fina, cu aspect catifelat. Rezultatul are o durata de pana la 4 saptamani.

Recomandare de utilizare:

  1. Se portioneaza ceara in bucati mai mici, dupa necesitati
  2. Se introduce ceara in incalzitorul pentru ceara traditionala si se lasa la o temperatura de 50-60 de grade C pana se topeste complet
  3. Pregateste pielea pentru epilat: curata cu apa si ai grija sa NU folosesti creme de corp
  4. Cand ceara ajunge la o consistenta asemanatoare mierii de albine, testeaz-o pe o mica portiune de piele pentru a verifica nivelul suportabil al temperaturii
  5. Dupa ce aceasta a ajuns la un nivel suportabil de temperatura aplicati ceara pe zona dorita, intr-un strat foarte subtire (Atentie! Daca o aplicati intr-un strat prea gros riscati sa se crape ceara pe piele)
  6. Lasati ceara sa se intareasca un pic pe piele si indepartati-o rapid in sensul opus cresterii firului de par
  7. Dupa epilare va recomandam sa folositi un ulei hidratant si calmant dupa epilare

Ceara Epilat Elastica Refolosibila SensoPRO Milano - Titanio Rosa Hard Round Wax pentru o piele perfecta cu aspect fin si catifelat! Comanda chiar acum!

Cantitate: 500g

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Alina V.
05 mar.
Achizitie verificata
Va recomand din suflet! Am și eu și pot spune ca am scăpat de stres... Programare, drumuri la salon!