Set Machiaj Irresistible + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
74,90 RON (TVA inclus) PRP: 170,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul Machiaj Irresistible te atrage de la prima vedere prin varietatea delicioasa a culorilor si produselor cosmetice! Cu o singura comanda, primesti o colectie impresionanta de 168 farduri de ochi, 7 pensule machiaj profesionale si o multime de cadouri.

Pachetul contine:

 - Trusa farduri 168 culori mate si sidefate Fraulein38 Sweet Dreams este impartita in doua palete egale, cu farduri de ochi pigmentate in diferite texturi. Este ideala pentru un machiaj natural de zi sau unul mai intens de seara.

Paleta de machiaj contine culori variate, de la cele cu pigmenti deschisi (roz, verde, albastru, galben, corai), la tonuri mai pale (maro, negru). Sideful discret ofera stralucirea de care are nevoie orice privire. Paletele pot fi separate si folosite fiecare in parte. 

Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 - o colectie esentiala pentru acoperirea perfecta a imperfectiunilor pielii. Setul include 7 pensule de marimi diferite, cu particularitati specifice fiecarui tip de machiaj.

Fie ca aplicam formule tip pudra sau fluid, fibrele premium uniformizeaza corect si precis produsul cosmetic, fara a lasa urme inestetice. Ele sunt dispuse intr-o husa din piele ecologica, cu rol de protectie si depozitare.

Va rugam sa selectati culoarea manerelor pensulelor cu ajutorul selectorului de sub pret!


CADOU - Eyeliner Gel in 2 culori cu 2 pensule de aplicare

CADOU - Paleta 10 nuante Ruj si Gloss

CADOU - Creion Sprancene London Style

Alege Set Machiaj Irresistible pentru a te bucura de o colectie completa de machiaje!


Valabilitate: 36 luni de la deschidere 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review